rekonstrukcija crno-plavih

Ivana Perišića već su 'preboljeli' u Interu, jer Marcelu Brozoviću već su došla dva klasna su igrača, a dvije super-zvijezde su u najavi

20.06.2022 u 17:40

Bionic
Reading

Izvršni direktor talijanskog nogometnog doprvaka Intera iz Milana Giuseppe Marotta objavio je kako će u sljedećih nekoliko dana njegov klub potpisati ugovore s armenskim ofenzivcem Henrikhom Mkhitaryanom te kamerunskim vratarom Andreom Onanom, dok su na listi želja još i napadači Romelu Lukaku i Paulo Dybala.

Mkhitaryan je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Rome, no nije se uspio dogovoriti oko produžetka ugovora s rimskim klubom, dok je Onana s Ajaxom osvojio tri uzastopna naslova prvaka Nizozemske iako je tijekom prošle godine bio suspendiran neko vrijeme zbog kršenja dopinških pravila.

Lukaku je, pak, već bio u Interu u sezoni 2020/21. kada je svojim pogocima bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje naslova prvaka Italije da bi prošloga ljeta prešao u Chelsea čime je postao najskuplje pojačanje u povijesti tog kluba.

No, nakon odličnog starta u sezonu, Lukaku je s vremenom izgubio status u momčadi.

Dybala je već sedam godina član velikog Interovog rivala Juventusa, ali u posljednje dvije godine mu je minutaža znatno smanjena.

'Lukaku i Dybala su naše želje, ali moramo razmotriti financijsku problematiku. Ako nećemo biti u mogućnosti dovresti ih, tada ćemo se okrenuti drugim rješenjima', kazao je Marotta.

Ivan Perišić očito je već 'preboljen'. No, imat će Marcelo Brozović itekako razloga za zadovoljstvo, je igrači koji stižu velike su klase.