SVE JE JASNO

Ivan Rakitić priča o čudu, ali ništa ne ukazuje da će ga biti!

16.04.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon pobjede Barcelone 3:2 protiv Sociedada Ivan Rakitić svjestan je da momčad mora bolje igrati u obrani ako želi preokrenuti 0:3 protiv Juventusa sljedeće srijede, no svejedno tvrdi da vjeruje u novo nogometno čudo.

Barcelona je uspjela protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka preokrenuti u uzvratu zaostatak 0:4 i s ukupnih 6:5 proći u sljedeću fazu natjecanja, no morat će ponoviti nešto slično protiv Juventusa, jer opet se našla u velikom zaostatku 0:3 koji mora loviti na Camp Nouu.

Ipak, situacija je ovaj put ipak znatno drukčija, jer došlo je do pada forme nogometaša katalonskog kluba, a Juventus je jedna od najmoćnijih ekipa u Europi.

Uoči 'čuda' protiv PSG-a Barca je bila par dana prije pobijedila opasnu Celtu 5:0 i tako najavila da je preokret moguć. Četiri dana prije pokušaja novog 'čuda' protiv Juventusa jedva je svladala 3:2 Sociedad, a takvom igrom nema izgleda u dvoboju s Talijanima.


'Moramo poboljšati određene stvari u sljedećim utakmicama, ali izvukli smo tri boda i nastavljamo istim putem. Soceidad nas je pritiskao i radio nam mnogo problema,' priznao je Ivan Rakitić koji je svjestan da će protiv Juventusa biti još i teže, ali ostaje optimist:

'Sto posto vjerujemo u sebe. Navijači će biti uz nas i zajedno to možemo izvesti.'