SIMEONE PRIZNAO

Ivan Rakitić najveći je 'krivac' za Atleticovu štetu

20.01.2014 u 10:27

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Atletica nisu iskoristili kiks Barcelone (remi kod Levantea), te nisu uspjeli sami izbiti na čelo ljestvice Primere

U nedjeljnom večernjem ogledu 20. kola Atletico je na svom terenu odigrao 1:1 protiv Seville, pa tako Barcelona i Atletico i dalje imaju isti broj bodova na vrhu (51). No, sve im je bliže Real koji je došao na samo jedan bod zaostatka.

Inače, hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, kapetan Seville, je postigao izjednačujući pogodak za Sevillu iz jedanaesterca, a njegovu je igru pohvalio i trener suparničke momčadi Diego Simeone.

'Rakitić i Bacca su radili veliki posao i napravili su nam dosta štete. Potpuno su usporili naš vezni red. Oni i Sevilla su igrali protiv nas kao da smo Barcelona', rekao je argentinski strateg, te nastavio:

'Šteta za preostala dva boda, ali zadovoljan sam i ovim jednim. Ako ne možeš uzeti tri, onda je i jedan dobar. Utakmica je, inače, bila vjerojatno ružna za gledanje. Bio je to klasičan lov na bodove, natjecateljska utakmica i čekanje da onaj drugi pogriješi. Šteta, odlučivali su detalji, imali smo vodstvo, ali nismo izdržali do kraja'.