TKO JE U PREDNOSTI?

Ovako je najjači adut slovenske nogometne reprezentacije govorio o Vatrenima dan uoči kvalifikacijskog dvoboja na Poljudu

06.09.2021 u 19:08

Bionic
Reading

Vratar Atletico Madrida i slovenske nogometne reprezentacije Jan Oblak najavio je susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske

Utakmica šestog kola na rasporedu je u utorak od 20.45 sati na Poljudu, a Slovenci su pokazali koliko su opasni još u prvom kolu kada su na startu kvalfikacija svladali Vatrene 1:0.

'Očekujem tešku utakmicu. Želja je da odigramo super utakmicu i da pokažemo na terenu kvalitetu koja je potrebna na ovakvoj utakmici. Moramo prikazati borbenost, želju za pobjedom, to su želje prije utakmice. Teško je reći o rezultatu, ali nadamo se da ćemo iz Splita donijeti pozitivan rezultatl', najavio je Jan Oblak.

Hrvatska je imala sada dva daleka gostovanja, dok je Slovenija u posljednjoj utakmici igrala kod kuće protiv Malte.

'Ne, mislim da nemao prednost zbog toga. Mislim da hrvatska reprezentacija, kao što sam rekao, ima top igrače i to njima nije problem. Oni su navikli da igraju na tri dana, da putuju gdje god da treba i da igraju 120 minuta na top nivou. Nemamo nikakve prednosti što se toga tiče, mislim da igrači Hrvatske možda imaju malu prednost jer su navikli na ovaj ritam utakmica', objasnio je Oblak.

  • +62
Slovačka - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Oblak je ovo ljeto mjesec dana proveo u Splitu, kao gost Ive Grbića, s kojim je dijelio svlačionicu prošle sezone u Atletico Madridu.

'Ovdje je uvijek super i predivno. Ivo je super domaćin.'

  • +4
Trening Slovenije na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL