nisu imali milosti

Ivan Perišić u šoku; ovakvu odluku klupskih čelnika naš reprezentativac nije očekivao

28.01.2019 u 09:16

Bionic
Reading

Službeno, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (29) zatražio je transfer i želi što prije otići iz Intera. No, u klubu nimalo nisu sretni njegovom odlukom te će do daljnjega biti 'na ledu'. Potvrdio je to i trener 'nerazzurra' Luciano Spalletti...

Direktor 'nerazzurra' Beppe Marotta je potvrdio kako je hrvatski reprezentativac zatražio raskid ugovora, a zbog toga će - do daljnjeg - Ivan Perišić ispaštati.

Arsenal je prvi na popisu momčadi koje bi Perišića vrlo rado vidjele u svojim redovima, a dojam je kako bi hrvatski reprezentativac vrlo rado krenuo put Londona. No, konkretne ponude još nisu stigle, a u Interu - kako sada stvari stoje - više niti ne računaju na Perišića!

Potvrdio je to i trener 'nerazzurra' Luciano Spalletti.

'Situacija je vrlo jednostavna. Igrači mogu reći što god žele, ali oni su samo zaposlenici, radnici. Potpisali su ugovore u kojima se zna što piše, a da bi otišli, potrebno je i da neko za njih plati traženu odštetu. Ne mogu otići tek tako, kad to požele', rekao je Spalletti i napomenuo:

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ako Ivan Perišić želi otići iz kluba, onda nemamo izbora. No, dok je tu s nama, a i dalje insistira na odlasku, neće igrati i bit će izvan momčadi. Neko tko ne može doprinijeti boljitku momčadi jednostavno ne smije biti u njoj!'

I tako se Perišić našao 'na ledu', navodno je i sam pomalo šokiran odlukom trenera i čelnika kluba da ga 'izoliraju' od momčadi jer je u protekle četiri sezone bio jedan od ključnih igrača 'nerazzurra' i jednostavno svoju lojalnost klubu ne mora nikome dokazivati. Ovakvu odluku nije očekivao... No, ovo je samo posao, dok za njega ne stigle ponuda čeka ga - klupa.