POPUT NAGRADE

Isti dan kad su se vratili Rog i Perišić zaigrao još jedan Dalićev Vatreni

04.04.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Neredi na Poljudu bacili su u sjenu povratak na travnjak dvojice igrača. Ivan Perišić je zaigrao za Hajduk, a Marko Rog za Dinamo

Modri su slavili na Poljudu 0:1 i izborili plasman u finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će im protivnik biti Rijeka koja je u Kranjčevićevoj slavila protiv Lokomotive istim rezultatom.

Iste večeri nakon duge pauze nogometu se vratio i Mislav Oršić, bivši igrač Dinama, Dalićev Vatreni, igrač cijenjen u cijeloj Hrvatskoj.

U 31. kolu turske Superlige njegov je Trabzonspor na gostovanju pobijedio Konyaspor 3:1. Oršić je dobio simbolično vrijeme u igri u sudačkoj nadoknadi.

Bio je to povratak na travnjake nakon ozljede koljena koju je doživio prije devet mjeseci na pripremama svog kluba te prva utakmica nakon više od godinu dana koju je odigrao još u dresu engleskog Southamptona.

'Biti opet na terenu meni je poput nagrade. Vratio sam se uz vjeru i podršku suigrača. Nedostajalo mi je sve ovo, sjajan je osjećaj opet biti na travnjaku', rekao je Oršić nakon utakmice.

Standings provided by Sofascore