nije mu lako

Interov trener Simone Inzaghi smrknuta lica otišao s hitnog sastanka na kojem su bili čelnici kluba; mora prodati jednog od ključnih igrača

25.05.2022 u 13:41

Bionic
Reading

Iako je sezona tek okončala, i to na nesretan način po milanski Inter, koji je na kraju završio kao drugi, s dva boda zaostatka za prvakom Milanom, čelnici Crno-plavih već su pozvali trenera Simonea Inzaghija na važan sastanak. A tema je bila - preslagivanje unutar momčadi

Trener milanskog Intera, Simone Inzaghi, nije uspio u svojoj prvoj sezoni na klupi Crno-plavih osvojiti scudetto. No, zato je uzeo pehar pobjednika Kupa, pa ipak može zadovoljan na kratki odmor.

A prije nego ode 'puniti baterije', održao je važan sastanak s čelnicima kluba, direktorom Giuseppeom Marottom i predsjednikom Stevenom Zhangom. Tema sastanka bio je nadolazeći prijelazni rok, u kojem je, a to je posve izvjesno, biti prometno.

Za početak, Inzaghi je dobio zadatak riješiti se jednog od trojice igrača, a talijanski mediji navode da je to jedan iz terceta Alessandro Bastoni (op.a., ove sezone igrao 31 prvenstvenu utakmicu), Milan Škriniar (odigrao 35 prvenstvenih utakmica ove sezone), Lautaro Martinez (kao i Škriniar, odradio 35 utakmica u prvenstvu ove sezone).

Prema talijanskim izvorima, jedan od njih uskoro će otići, s time da će vodstvo kluba razmisliti i o ponudama za Stefana de Vrija, iako je procjena da za njega ne mogu dobiti željeni odštetni iznos.

Na te će odluke utjecati eventualno dovođenje Paula Dybale ili Henrikha Mkhitaryana, kojima istječu ugovori s Juventusom i Romom.

Inače, u utorak je za Inter potpisao kamerunski golman Andre Onana, koji je dosad nosio dres Ajaxa.

Ipak, najzanimljiviji detalj cijelog ovog sastanka jest podatak da je Inzaghi smrknutog lica napustio klupske urede. Očito mu nije drago što se čelnici kluba petljaju u posao struke.