rastanak je blizu?

Inter odredio cijenu za prodaju Ivana Perišića: Zna se tko je favorit da ga ugrabi...

15.12.2018 u 16:49

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskog Tuttosporta, Inter je spreman prodati Ivana Perišića uz odštetu od 50 milijuna eura, što ne bi trebao biti problem platiti Manchester Unitedu koji ga je toliko htio dovesti prošlog ljeta...

Podsjetimo, 29-godišnji krilni napadač još tamo od Eura 2016. godine iznimno je tražen na nogometnom tržištu, ali Inter ga je dosad uspješno zadržavao u svojim redovima.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, u jednom nedavnom intervjuu Perišić je priznao da mu je cilj karijeru nastaviti izvan Italije, a ako je vjerovati talijanskom Tuttosportu, to bi se moglo dogoditi i to brzo.

Naime, Inter mu je odredio cijenu od 50 milijuna eura i spreman ga je prepustiti bogatim klubovima koji isplate ovu cifru.

S obzirom da su prošlog ljeta iz Manchester Uniteda stizale i veće ponude od ove, moguće je da će već u siječnju Ivan nastaviti karijeru u Premiershipu kod Josea Mourinha. Od ostalih, spominju se još Bayern i Atletico kojima također ne bi bio nikakav problem pronaći ovakav novac za uglednog hrvatskog ofenzivca.

Naravno, ta cifra bi bila i rekordna odšteta jednog hrvatskog nogometaša.

Perišić je u prethodne dvije sezone imao zapaženih trenutaka u dresu Intera, ali i dosta slabijih nastupa. U Italiji su ga čak optuživali da više daje na terenu kad igra za hrvatsku reprezentaciju, nego za milanski klub. Luciano Spalletti odlučio ga je zadržati prošlog ljeta, no nakon ispadanja iz Lige prvaka moglo bi doći do kadrovskih promjena među crno-plavima...