došao je na svoje

Inter odlučio nagraditi Ivana Perišića i napraviti od njega bogataša!

08.09.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da je Inter nagradio Ivana Perišića za ostanak u klubu poboljšanim ugovorom koji je već potpisan do 2022. godine...

Podsjetimo, naš 28-godišnji krilni napadač ovog je ljeta pokušao napustiti Seriju A i karijeru nastaviti u Manchester Unitedu, no nije postignut dogovor između klubova i Inter je uspio zadržati svoju zvijezdu.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Neki igrači poput Dembelea, Coutinha i Mbappea ovog su ljeta pokušali štrajkom prisiliti svoje klubove na transfere, a Perišiću to nije palo napamet, već je pristao ostati u Milanu, a Inter ga je zauzvrat odlučio nagraditi.

Prema tvrdnjama Gazzette dello Sport novi ugovor do 2022. godine između Intera i hrvatskog reprezentativca je već potpisan, a Perišić će zarađivati 4.5 milijuna eura godišnje.

Time je postao nakon Icardija drugi najplaćeniji nogometaš u Interu i najbolje plaćeni Hrvat u Seriji A, jer je pretekao Mandžukića i Kalinića koji zarađuju 3.5 milijuna eura.

Vjeruje se da se u novom ugovoru nalazi i otkupna klauzula od 70 milijuna eura pa bi Ivanov sljedeći transfer lako mogao biti dvostruko veći od rekordnog hrvatskog transfera Matea Kovačića koji je također iz Intera preselio u Real za tridesetak milijuna eura 2015. godine...