HT Prva liga - 21. kolo

Inter i Slaven Belupo zapeli u blatu Zaprešića

09.02.2018 u 19:56

Bionic
Reading

U prvoj utakmici proljetnog dijela sezone, na blatnjavom terenu zaprešićkog kluba, Inter i Slaven Belupo odigrali su 0:0

Čast da otvore drugi dio prvoligaške sezone pripala je Inteu i Slaven Belupu, momčadima koje su u prva dva međusobna ovosezonska okršaja upisivale gostujuće pobjede.

U Zaprešiću su samo dva dana uoči utakmice doživjeli šok jer 'reko noći' napustio ih je prvi varata Krševan Santini, pa je trener Samir Toplak drhtao od negativne reakcije svojih igrača. I još je morao sastavljati momčad bez Andrića i Komorskog.

  • +8
Inter - Slaven Belupo Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

S druge strane pak Tomislav Ivković imao je komotniju situaciju jer tijekom prijelaznog roka dobio je nekoliko kvalitetnih pojačanja, koje je imao vremena uigravati.

I osjetilo se to u prvom dijelu, u kojem su gosti iz Koprivnice imali nekoliko dobrih prilika. Prije svih Ivanovski. No, njegov pokušaj u 13. minuti otišao je pokraj gola, dok je u 33. minuti uspješniji bio vratar Mrmić.

Domaćem vrataru zaprijetio je i Bosec, ali autogola nije bilo.

Prvu i jedinu konkretniju priliku u prvom poluvremenu domaći su imali u 34. minuti, ali Vukčevićev udarac blokirao je Musa.

Izvor: Društvene mreže

U drugom dijelu Inter je bio bolji i opasniji, zabio je čak i gol, ali Matko Blažević bio je u zaleđu pa je pogodak i opravdano poništen.

Posljednju izglednu priliku imali su gosti, ali Kitanovski je uspio pogoditi tek vanjski dio mreže.

Na kraju je ostalo 0:0, što je i najrealnije rezultat s obzriom na viđeno po teškom i blatnjavom terenu.