AKO SE TO DOGODI...

Ima li Stipe Miočić šanse protiv ove 'zvijeri'? Prvak UFC-a prognozirao ishod meča kojeg svi žele vidjeti!

16.03.2018 u 16:07

Bionic
Reading

Pred Stipom Miočićem nova je obrana naslova, u srpnju ove godine na UFC-u 226 pokušat će sačuvati titulu od Daniela Cormiera. No borilačka javnost sve više priča o jednom drugom izazivaču pa je aktualni prvak u teškoj kategoriji još jednom bio suočen s pitanjima o mogućem povratku Brocka Lesnara u svijet 'slobodne borbe'

Postoji velika mogućnost da u oktogon opet uđe bivši prvak UFC-a Brock Lesnar koji trenutačno zabavlja fanove nastupima u kečerskim borbama. Ovaj Amerikanac uvijek privlači veliku pozornost i svi su uvjereni kako bi svojim povratkom brzo dobio priliku za okršaj s Miočićem.

Iako se do njihovog eventualnog meča mora dosta stvari poklopiti novinara Sports Illustrateda zanimalo je što Miočić misli o takvom sudaru koji bi najvjerojatnije oborio rekorde gledanosti.

'Brock je bivši prvak i on zna kako se boriti. Vrlo je tvrd, vrlo je snažan i pobijedio je mnoge jako kvalitetne borce. Ali ja sam loš protivnik za njega', izjavio je Miočić, a prenosi Fight Site.

  • +5
Američki borac Brock Lesnar Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Profimedia

Lesnar zbog svojih fizičkih kvaliteta i nevjerojatnih gabarita zasigurno nije za podcijeniti. To su okusili mnogi UFC borci, a posljednje Mark Hunt na UFC-u 200. Doduše ishod tog dvoboja je kasnije preinačen u 'No Contest' radi Lesnarovog pada na doping testu.

No pripada li Lesnar kvalitetom zaista u isti kavez s Miočićem.

'Meni svi odgovaraju. To je vezano uz činjenicu da imam najbolje trenere, najbolje timske kolege i najjače treniram. Uvijek imam sjajan taktički plan kada ulazim u neku borbu. Kada govorimo o meču protiv Lesnara, pobijedio bih bez sumnje. Ali trenutačno sam fokusiran na DC-a. To je ono o čemu razmišljam.'

Iako je od kada je postao UFC prvak zaradio velik novac, Miočić ne odustaje od svog svakodnevnog posla – onog vatrogasca! Objasnio je i zašto…

'Zato što sam zahvalan. Neću ništa uzimati zdravo za gotovo i nastavit ću se baviti ovime čim se bavim. Moja majka me naučila da se naporan rad uvijek na koncu isplati, a moja supruga je ista takva. Svi moji fanovi su u srži isti i imaju istu filozofiju – okruži se s ljudima koji naporno rade', zaključio je UFC-ov prvak.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia