PREDSTAVA ZA MEDVJEDIĆA LINU

Igrokaz za Linu u OŠ Sesvetska Sela

05.11.2010 u 12:34

Bionic
Reading

'Lino zvijezda sesvetska' naziv je pjesmice kojom su učenici OŠ Sesvetska Sela dočekali Lino višebojac. Stihove je napisala nastavnica hrvatskog Olgica Pavičić Čović, glazbu ravnateljica Gordana Vojnović, aranžman profesor glazbenog Ante Gudelj, a s puno veselja otpjevao veliki školski zbor. Bio je to odličan uvod u igrokaz o medvjediću Linu sa simpatičnim stihovima i plesom koji je osmislila Jasminka Španić

Medvjedić Lino uzvratio je slatkim poklonima – linoladom za sve navijače, paketima proizvoda za natjecatelje i atmosferom koju djeca nikada neće zaboraviti. U OŠ Sesvetska Sela plesalo se i pjevalo od prve do zadnje minute višeboja, a uz djecu poskakivale su i nastavnice koje su se pobrinule za posebne kostime svojih učenika. Posebno su zapaženi bili četvrti razredi, tičeki, čiji moto je bio 'Ljubav i želja su krila za velika djela' te kojima je pripala i nagrada za najbolji transparent.

Ljubav i želja doista su bili motor pokretač Lino višebojca u OŠ Sesvetska Sela kojemu su dodatni zamah dali već iskusni višebojci, proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc i kuglačica Podravke Željka Orehovec, koja je svojoj bogatoj riznici medalja nedavno dodala i dvije bronce sa Svjetskog prvenstva. Željka i Dudo s djecom su vukli uže, natjecali se u izvođenju slobodnih bacanja i penala, pjevali 'Morsku vilu' i na kraju najboljima uručili pehare. Visoko u zrak pod kišom konfeta podigli su ih Lucija Padro i Adrian Šemper, oboje učenici sedmih razreda, koji će svoju školu predstavljati na velikom finalu zajedno s Lucijom Maškarin iz četvrtog razreda, koja je svoje snove o dječjem svijetu pretvorila u kapljicu želja.