DOŠAO U BERBU

Igor Vori najavio osvajanje svih trofeja

16.08.2013 u 17:16

Bionic
Reading

Nakon tjedna intenzivnih priprema u Kataru rukometaši PSG-a će nadolazećeg vikenda zaigrati na prijateljskom turniru u Njemačkoj, Sparkassen Cupu. Ondje će hrvatski reprezentativac Igor Vori imati priliku ostvariti debi u dresu PSG-a

Vori je na kraju prošle sezone nakon 4 godine prešao iz HSV-a u PSG.

'Bit će to prilika za Philippea Gardenta (trener, op.a.) da vidi gdje smo. Puno treniramo ovih dana. Ovaj je tjedan zaista važan za nas i naučit ćemo više. Želimo odigrati dobar turnir,' rekao je 32-godišnji Vori za Ligue Nationale de Handball.

Progovorio je Vori i o svojim visokim ambicijama po transferu u parišku momčad, kojoj će suparnici na spomenutom turniru biti Veszprem, Füchse Berlin i Wacker Thun.

'Želim učiniti sve što mogu za svoju momčad. Došao sam ovdje kako bih osvojio sve što se može, Ligu prvaka, francusko prvenstvo i sve trofeje koje možemo. Momčad je zaista fantastična, sa jako dobrim igračima. Ovo je veliki projekt i jako sam sretan da sam njegov dio. Jako sam sretan što sam ovdje,' dodao je Vori, kojem će sljedeće sezone u PSG-u društvo praviti reprezentativni suigrači Jakov Gojun i Marko Kopljar.