IZ SPLITSKOGA KUTA

Ibričić: Htjeli smo pobjedu, ali ni remi nije loš

12.09.2010 u 14:12

Bionic
Reading

Hajduk i Dinamo u subotu su odigrali najveći hrvatski derbi, a dvoboj je završio najpoštenije, 1:1. Iz Zagreba su već poručili kako ih rezultat može zadovoljiti, a to je ponovio i Hajdukov kreativac Senijad Ibričić

Senijad Ibričić smatra kako je Hajduk imao više prilika za pobjedu u derbiju, no nakon svega nije nezadovoljan ni remijem i održavanjem koraka s Rijekom i Dinamom na vrhu prvenstvene ljestvice.

Najbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić jutro nakon remija u derbiju s Dinamom na Poljudu razloge posrtaju vidio je u kvaliteti igrača Dinama i lošem prvom poluvremenu njegove momčadi.

'U derbijima uvijek odluče nijanse, teško je igrati protiv Dinama uvijek. Mi jesmo bili bolji, imali više izglednih prigoda za gol, ali nas je presjekao taj njihov gol u prvom poluvremenu i na koncu je zasluženo što po bod ide i jednoj i drugoj momčadi', kaže Ibričić, koji nije mogao proniknuti u razloge zbog kojih je njegova momčad odigrala loše u prvom dijelu.

'Vjerojatno je u pitanju pritisak važnosti utakmice, ne znam što bi bilo drugo. Oni su bili čvrsti, nisu nam dali da se razigramo. Najvažnije je da smo održali korak na vrhu ljestvice, bit će još prilika.'

Već u četvrtak Hajduk očekuje prva utakmica u okviru Europske lige, gostovanje protiv AEK-a u Ateni. Nakon tri uzastopna remija s 1:1, Ibričić ne bi imao ništa protiv još jednoga remija.

'Imaju par dobrih igrača, nisu loši, ali nisu ni nešto ekstra.'