nezaustavljivi dr. ivo

Hrvatski veteran za samo sat vremena s terena 'pomeo' 14 godina mlađeg protivnika

  • Autor: Ivan Žurić/Hina
  • Zadnja izmjena 19.07.2017 19:59
  • Objavljeno 19.07.2017 u 19:59
Ivo Karlović
Ivo Karlović Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -
Ivo Karlović (38) započeo je u srijedu obranu naslova na ATP turniru s travnatom podlogom u američkom Newportu pobjedom protiv Amerikanca Denisa Kudle 6:4, 6:4 za 67 minuta igre...

Bio je to četvrti Karlovićev dvoboj s 24-godišnjim Kudlom i njegova druga pobjeda. Naš 38-godišnji veteran je odmah na početku meča oduzeo servis Kudli, što mu je bilo dovoljno za osvajanje prvog seta.

Drugi je set Karlović otvorio s dva 'breaka' i vodstvom 3:0. Kudla je vratio jedan 'break', ali je Karlović mirno priveo meč kraju, iako je pogodio svega 45 % prvih servisa, što je za njega neobično malo.

Ivo je zabio 16 aseva i napravio sedam dvostrukih pogrešaka. Drugi nositelj turnira, koji se igra u kompleksu u kojem se nalazi Međunarodna teniska kuća slave, a u četvrtfinalu će igrati protiv 28-godišnjeg Nijemca Petera Gojowczyka, trenutno 131. igrača na ATP ljestvici. Od Gojowczyka je Karlović doživio poraz prije tri godine na turniru u Pekingu na tvrdoj podlozi, a Gojowczyk je bio bolji i u kvalifikacijama ATP turnira u Dohi 2013. godine.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal
404 - tportal