bogat sportski petak

Hrvatski vaterpolisti i rukometaši bore se za finala Eura; evo gdje možete gledati utakmice kojima se termini preklapaju

24.01.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Poklopilo se da istog dana, u praktički istim terminima, svoje polufinalne utakmice na Europskim prvenstvima koja se igraju u Budimpešti tj. Stockholmu, igraju hrvatski vaterpolisti i rukometaši

Od prije je poznato kako su se mijenjali termini odigravanja utakmica (rukometaši su trebali su igrati u 20.30 sati, op.a.) pa je tako ispalo da će hrvatska vaterpolska reprezentacije, koju vodi Ivica Tucak, polufinale europskog prvenstva u Budimpešti igrati protiv Španjolske u 17.30 sati (HRT 2). Dodajmo kako se u drugom polufinalu sastaju Crna Gora i Mađarska.

'Mi imamo kontinuitet i to je ono što me čini silno sretnim i ponosnim na ove mladiće. Oni znaju igrati ove utakmice, a to su vam znate šokantne utakmice. Nadam se i da ćemo i u petak pokazati još jedno desetak posto još bolju igru', kazao je nakon pobjede nad Grčkom izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Pola sata kasnije (18.00 sati) svoju polufinalnu utakmicu na Europskom prvenstvu igraju rukometaši Hrvatske, koje vodi Lino Červar, protiv Norveške i to na nogometnom stadionu u Stockholmu koji je pretvoren u rukometnu Tele2 Arenu dok se u drugom polufinalu sastaju Španjolska i Slovenija.

'Sigurno je da su Norvežani napadački orijentirani, tranzicija im je temelj igre i morat ćemo se što brže vraćati u obranu kako bismo postavili našu zonu', kazao je uoči utakmice pomoćnik izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat.

Bogati sportski petak tako je zapravo ljubiteljima vaterpola i rukometa napravio mali problem jer će se utakmice veći dio vremena preklapati.

  • +27
Hrvatska - Španjolska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL