VERBALNO PREPUCAVANJE

Hrvatski trener ogorčen zbog svega što se događalo u Beogradu, Zvezda ekspresno odgovorila...

15.04.2019 u 20:18

Bionic
Reading

Košarkaši Crvene zvezde uvjerljivom su pobjedom protiv podgoričke Budućnosti poveli s 2-0 u finalnoj seriji ABA lige i samo ih još jedna pobjeda dijeli od naslova i plasmana u Euroligu

Trener Budućnosti Jasmin Repeša nakon poraza sinoć nije puno govorio o igri svoje momčadi, nego o nome što se događalo na tribinama dvorane u Beogradu (Pionir).

'U 57 godina sam prošao sve teške terene, zahtjevne utakmice, s reprezentacijom, na Final Fouru i na velikim natjecanjima, ali ovakav linč nikada nisam doživio u svom životu! Žao mi je što je tako, prije svega zbog košarke, svih vas i nas. Mislim da ovo nema nikakve veze sa sportom', rekao je Repeša, a prenosi HRT.

'Ovo je kolektivna histerija, oprostite. Pljuju, galame, bacaju.'

Dan nakon njegovih izjava oglasila se priopćenjem i KK Crvena zvezda.

'Svoje izlaganje je gospodin Repeša prebacio s poraza svoje momčadi, na ovim prostorima, uvijek popularan teren politike i odnosa među narodima na prostoru bivše Jugoslavije, i time je grubo zamijenio teze u svom izlaganju. Svatko može pogriješiti, pa i gospodin Repeša, ali za vrlo informiranog i umjerenog čovjeka kakvog ga je do nedjelje poznavala košarkaška publika u Srbiji i Beogradu, nevjerojatno nam je da se nije informirao oko stanovitih događaja koji su obilježili prošlogodišnju završnicu play-offa istog ovog natjecanja.Zaista nam je žao ako je gospodin Repeša pretrpio duševne boli u Beogradu, ali smatramo da je to proizvod nervoze izazvane obavezama koje je preuzeo od svojih nalogodavaca koji ga plaćaju, stoji između ostalog u priopćenju Crvene zvezde objavljenom na službenim stranicama srpskog kluba.

  • +10
ABA liga, polufinale, 3. utakmica, KK Cedevita - KK Budućnost Voli Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Finalna serija ABA lige nastavlja su u srijedu, 17. travnja u Podgorici.