'Vatreni' podigao tužbu

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović na sudu zbog lažne veze sa suigračevom suprugom: Poznato je kada kreće proces

19.12.2019 u 19:38

Bionic
Reading

Marcelo Brozović odlučio je tužiti bivšeg VIP fotografa Fabrizija Corone koji je na svojoj web stranici objavio članak u kojem je pokrenuo glasinu da postoji 'flert između Marcela Brozovića i udane Wande Nare', supruge njegovog bivšeg suigrača Maura Icardija

Marcelo Brozović ove je sezone jedan od ključnih igrača Intera. U 22 utakmice zabio je dva gola i upisao četiri asistencije, te dobio brojne pohvale talijanskih medija za svoje izvedbe. Ipak, idilu u Milanu mu kvari dio medija s kojima je završio i na sudu.

Talijani pišu kako je zakazan početak suđenja protiv bivšeg VIP fotografa Fabrizija Corone koji je na svojoj web stranici objavio članak u kojem je pokrenuo glasinu da postoji 'flert između Marcela Brozovića i udane Wande Nare'. Ova laž je dodatno zasmetala Brozovića jer se radi o supruzi njegovog bivšeg suigrača i kapetana Maura Icardija.

Hrvatski veznjak tako će 12. ožujka iduće godine morati na sud gdje će ga zastupati Danilo Buongiorno koji je kratko poručio:

'Sudac je proučio slučaj i odredio datum jer je prepoznao valjane elemente, ozbiljne optužbe za klevetu', rekao je Brozovićev odvjetnik.

Fotografa tuže i Icardi i njegova supruga jer su gotovo svi tabloidi pisali o romansi između Brozovića i Wande, a tako nešto se nije dogodilo. Svi uključeni odlučili su sudskim putem potražiti zadovoljštinu. Nadamo se samo da proces neće poremetiti Brozovićev mir uoči Europskog prvenstva 2020. godine.