stiže na san siro?

Hrvatski reprezentativac emotivnom se objavom oprostio od kluba; je li ovo najava senzacionalnog transfera?

21.05.2022 u 13:37

Bionic
Reading

Josip Brekalo (23) završio je svoju epizodu u redovima Torina. Stigao je Brekalo prošlog ljeta iz Wolfsburga na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora, no čini se da s 'bikovima' nije baš sve 'sjelo'. Brekalo je odigrao sjajnu sezonu, učinak u 32 utakmice mu je sedam golova i dvije asistencije, no ne namjerava se zadržavati u Torinu

'Zahvaljujem svima na prekrasnoj sezoni i na ovih divnih i intenzivnih devet mjeseci provedenih u Torinu. Zahvalan sam na podršci svakog trenutka ove divne avanture, zauvijek će biti u mojim mislima i srcu. Dao sam sve od sebe za uspjeh Torina, jer nošenje dresa Torina je velika čast i odgovornost. Putevi nam se razdvajaju, ali donio sam odluku', napisao je Josip Brekalo (23) na Instagramu i time potvrdio da napušta Torino.

Prije samo mjesec dana činilo se da će ga Torino otkupiti od Wolfsburga, no u međuvremenu se situacija promijenila pa će se hrvatski reprezentativac, za početak, vratiti u redove njemačkog prvoligaša kojeg bi trebao preuzeti bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

No, talijanski mediji tvrde kako se Brekalo neće zadržavati u redovima 'vukova' jer ima nekoliko sjajnih ponuda klubova iz samog vrha Serie A.

Najveći interes navodno je pokazao Milan koji je spreman Wolfsburgu platiti između 10 i 15 milijuna eura odštete. 'Rossoneri' ga prate već neko vrijeme i baš je to razlog zbog kojeg Josip Brekalo napušta Torino. Uskoro bi se, tvrde talijanski mediji, trebao ukazati na San Siru...