dva dana uživanja

Hrvatski navijači nisu mogli poželjeti ljepši doček u Budimpešti

23.03.2019 u 16:35

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija od petka je u Budimpešti, a u subotu navečer odradit će jedini trening na gostujućem terenu uoči drugog kvalifikacijskog ogleda u E skupini, protiv Mađarske, koji je rasporedu u nedjelju od 18 sati

Prekrasno vrijeme i suncem okupane ulice glavnog mađarskog grada dočekale su prve hrvatske navijače, koji će u nedjelju od 18 sati na Groupama Areni bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

S obzirom na kapacitet stadiona, a on iznosi 23.700 mjesta, Hrvatskom nogometnom savezu pripalo je 1300 ulaznica, a koje su razgrabljene u svaga nekoliko sati otkad su puštene u prodaju.

Budimpešta: Navijači na ulicama spremni za utakmicu Mađarska - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dakle, hrvatskih navijača bit će relativno malo, s obzirom da znamo u kojem su broju znali putovati i na puno udaljenija gostovanja.

Navijačima je sjajno sjelo i to što se utakmica igra u nedjelju, pa su bezbrižno, bez smišljanja razloga za raniji odlazak s posla, već u subotu mogli 'krstariti' Budimpeštom. I neki su plovili Dunavom, a neki uživali u mađarskim specijalitetima, pripremajući se za dugačku noć.

Ipak, nadamo se da će vrhunac zabave za sve njih biti u nedjelju, kada bi, prema svim prognozama i najavama, Dalićevi igrači trebali upisati i drugu pobjedu na putu prema Euru 2020. godine.