POKRENUO SE KOTAČ

Hrvatski košarkaši napokon sa statusom zvijezda

24.09.2013 u 13:53

Bionic
Reading

Nakon velikog uspjeha hrvatskih košarkaša na Europskom prvenstvu u košarci adidas, ponosni sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza i reprezentacije, organizirao je druženje obožavatelja sa svojim herojima

Hrvatski reprezentativci Damir Markota i Luka Žorić po dolasku u Zagreb posjetili su adidasovo prodajno mjesto gdje su ih dočekali nestrpljivi obožavatelji. Košarkaške zvijezde obradovale su prisutne obožavatelje potpisivanjem dresova i košarkaških lopti. Na kraju, adidas je iznenadio Damira Markota i Luku Žorića novim Crazy Light i DRose tenisicama koje svojim vrhunskim performansama i tehnologijama omogućuju košarkašima još bolju okretnost i brzinu na terenu.

Dobre volje i prepuni dojmova košarkaši izjavili su da im je drago da su uspjeli ponovno popularizirati košarku u Hrvatskoj te su najavili da se od reprezentacije može još puno očekivati.

Više od 50 godina, adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde, kao što su danas Derrick Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine je službeni dobavljač dresova i sportske odjeće za NBA i WNBA ligu. Adidas Croatia slijedi globalnu strategiju podrške košarci i aktivan je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.