Čarobnjak i bik

Hrvat Nikola Vlašić s Torinom srušio prvake i oduševio kritičare; evo što sada pišu o njemu te o ljutitom treneru Juriću

31.10.2022 u 11:02

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić sjajno igra u talijanskoj Serie A, a nakon što je Torinom srušio branitelje titule AC Milan hvale ga i mediji

Bivši igrač Hajduka Nikola Vlašić bio je asistent za drugi gol Torina koji je u susretu 12. kola talijanske Serie A nadigrao AC Milan 2:1.

Nakon ove pobjede i još jedne sjajne igre Vlašića mnogi se slažu kako je posudba iz West Hama bio odličan potez kluba predvođenog hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem.

Nakon utakmice tiražni sportski list Gazzetta dello Sport nahvalila je Vlašića i sve igrače Torina uz dodatak kako su Vlašića u naslovu nazvali čarobnjakom.

'On je kao bik; namješta i izmišlja šanse te se žrtvuje za momčad. Visoka kvaliteta koja traje. A tek ono čarobno dodavanje za Mirančuka...', piše između ostalog Gazzetta o Vlašiću.

Uz to su pohvalili i hrvatskog trenera Ivana Jurića usprkos tome što je isključen (vikao je na suce!). Ljutito je prosvjedovao kod suca Abisa koji ga je potjerao u svlačionicu...

'Ovo je bila najbolja večer Torina pod Jurićem. Savršena utakmica koja je ponovno postala otvorenom samo zbog pogrešaka sudaca', pišu talijanski novinari.

Odlična Vlašićeva forma te činjenica da je podigao samopouzdanje svakako su dobra vijest za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića koji će pri slaganju udarne momčadi imati 'slatke brige' koga postaviti u vezni red.

Standings provided by Sofascore
  • +4
Torino - Milan, Serie A, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO