WORLD SERIES OF BOXING

Hrgović sezonu otvorio sjajnom pobjedom

17.11.2012 u 07:23

Bionic
Reading

Filip Hrgović je u petak navečer stigao je do još jedne pobjede u World Series of Boxingu koji se po prvi puta mogao pratiti uživo i na Fight Channelu

Sjajni mladi hrvatski boksač u trećoj sezoni član je kazahstanske momčadi Astana Arlansa, a kao i mnogo puta prije, i ovog je puta također upravo njegova pobjeda bila presudna te koja je njegovoj ekipi donijela pobjedu.

Tijekom prve dvije runde bio je prilično bolji od Rostislava Arhipenka, dok je treća ipak pripala lagano Ukrajincu, pa je naš boksač na gostovanju u Kijevu odlučio malo dodatno pojačati kako bi osigurao pobjedu prije posljednje pete runde, što je i uspio, a Arhipenko je mogao jedino pokušati stići do pobjede prekidom. To mu, srećom, ipak nije pošlo za rukom te je naš borac slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

'Meni je najbitnije u meču dati sve od sebe, pružiti maksimum i dobro boksati. Ja uvijek sam sebi postavljam neke ciljevi i bitno mi je njih ispuniti. Što se tiče drugih i eventualnih očekivanja, to je njihova stvar. Neka očekuju što hoće', rekao je Filip ranije ovog tjedna u ekskluzivnom razgovoru za Fight Site, a nema sumnje kako je svačija očekivanja ipak ispunio.