'vatreni' u osijeku

HNS je objavio sjajnu vijest za sve navijače koji još nisu uspjeli nabaviti ulaznice za utakmicu protiv Slovačke u Gradskom vrtu

01.10.2021 u 22:29

Bionic
Reading

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka novi kvalifikacijski mini-ciklus u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine kojem će domaćin biti Katar. 'Vatreni' će prvo gostovati u Larnaci na Cipru 8. listopada, dok će tri dana kasnije (četvrtak, 11. listopada) u Osijeku igrati protiv Slovačke

Utakmica protiv Slovačke počinje u 20.45 sati, a iz Hrvatskog nogometnog saveza su obznanili kako postoji veliki interes navijača za dvoboj protiv Slovaka.

S obzirom na ogromno zanimanje, u HNS-u su odlučili otvoriti prodaju ulaznica i za tribinu Zapad gore s cijenama ulaznica identičnima kao i za istočnu tribinu (100 kuna u pretprodaji, odnosno, 120 kuna na dan utakmice).

Cijene ulaznica za ostale tribine su: Zapad (pretprodaja 150 kuna, na dan utakmice 200 kuna) i Jug (pretprodaja 75 kuna, na dan utakmice 90 kuna).

  • +35
Hrvatska - Slovenija, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Sve osobe koje dolaze na stadion morat će imati EU Digitalnu covid potvrdu te se neće priznavati potvrde o cijepljenju (preboljenju), kao ni razni rezultati testova.