IZGLEDI 50:50

Harry u dilemi, što će mu Beckham dva mjeseca

05.01.2011 u 17:44

Bionic
Reading

Iako bi ga Harry Redknapp rado želio vidjeti među Spursima, čini se da bi Beckhamov povratak u Premeirship mogao ostati neostvaren. Barem ove godine

U želji da ostane u formi te bude i na oku Fabiju Capellu, izborniku engleske reprezentacije, David Beckham izrazio je želju da rupu do početka natjecanja u američkoj MLS ligi popuni nastupom za neki klub. S obzirom na to da će mu želja igranja u Manchester Unitedu ostati neostvarena, onda bi Beckham prihvatio i ponudu Tottenhama. No sada je i trener Spursa, Harry Redknapp došao pameti.

Naime, shvatio je da bi mu Beckham mogao biti na raspolaganju tek dva mjeseca, jer MLS liga počinje 15. ožujka, pa si i postavio pitanje.

'To je jako krtako razdoblje i predstavlja velik problem. Ne mogu nekoga u tom periodu izbaciti iz momčadi, pa da nakon toga opet preslagujem momčad kada Beckham ode. On bi bio sjajan uzor mlađim igračima i volio bih da dođe, ali ne mogu dugo čekati, gubimo vrijeme. Sada su izgledi da zaigra za nas 50:50', rekao je Redknapp.