Potpiruje vatru

Harry Kane kao da se ruga svima ostalima; kapetan Engleske naglasio veliku prednost koju imaju nad Talijanima, ali i drugima na Euru

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 10.07.2021 17:21
  • Objavljeno 10.07.2021 u 17:21
Bionic
Reading

Harry Kane je najavio utakmicu s Italijom

Engleska će u nedjelju u 21 sat ugostiti Iztaliju u finalu Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine koje se zbog pandemije igra s godinom dana odmaha. Kapetan Engleske Harry Kane ne srkiva zadovoljstov time što će Engleska biti domaćin.

'To što igramo na Wembleyju čini sve ovo još većim. Navijači će nam pjevati i bodriti nas u finalu. Imat ćemo nevjerojatnu energiju. Ne postoji bolje mjesto od Wembleyja da osvojimo trofej. Bit će napeto, ali domaći stadio je naša prednost', rekao je Kane koji kao da se ovom izjavom ruga Talijanima i ostalima jer je Engleska u šest od sedam utakmica bila domaćin i to je nešto što ovo prvenstvo čini manje regularnim.

Kane je naravno okrenut osvajanju Eura i velikom uspjehu s Engleskom.

'Svjetsko prvenstvo 1966. godine je bilo sjajno. Sad imamo šansu napraviti još veću stvar. Mnogi nikada nisu vidjeli finale u Engleskoj jer je ta 1966. bila davno. Ovo je poseban trenutak za sve', kaže Kane.

S druge ga strane čekaju možda i najbolji svjetski stoperi Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini, ali Kane je spreman.

'To su sjajni braniči. Dobro čitaju igru i uvijek znaju gdje se trebaju naći. Dobri su u pozicioniranju. Oni su ratnici i bit će to velika borba do samog kraja. Ovo je ono zbog čega i igramo nogomet. Ako želiš biti najbolji, moraš igrati i protiv dva najbolja stopera. Jedva čekam igrati protiv njih', poručio je Kane.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal