NISU DOBRE VIJESTI

Haliloviću objašnjeno zašto ga je trener izbacio iz momčadi!

28.10.2016 u 08:30

Bionic
Reading

Trener Hamburga Markus Gisdol kaže da nije poveo Alena Halilovića na Kup gostovanje, jer je već imao dvije 'desetke' u momčadi i nije mu trebala treća. Njemački mediji vjeruju da će isto napraviti i u nedjelju protiv Kölna...

Mladi 20-godišnji hrvatski veznjak proživljava teške dane u Njemačkoj. Nakon što je ovog ljeta iz Gijona prešao u Hamburg nikako da se nametne u Bundesligi. Bruno Labbadia davao mu je prilike tek u završnim minutama utakmica, a nije impresionirao niti nasljednika Markusa Gisdola koji ga je stavio od prve minute protiv Eintrachta, no Halilović je tada odigrao jako loše.

Gisdol je ovog utorka neugodno iznenadio Alena izbacivanjem iz momčadi. Naš talentirani nogometaš nije niti putovao na gostovanje, a trener je kasnije objasnio da to nije bila disciplinska mjera, već mu nije trebao takav profil igrača.

'Igrali smo taktiku s dva napadača i na raspolaganju već imali dvojicu koji mu igrati na poziciji 10, kreatora igre pa nam nije trebao i treći,' kaže Markus Gisdol.

Za Halilovića definitivno nije dobra vijest da je tek treća opcija u klubu na poziciji 'desetke', a trener čini se nema namjere koristiti ga na drugim mjestima na terenu. Također nije dobra vijest ni što je HSV utakmicu bez Alena glatko pobijedio pa njemački mediji vjeruju da će Gisdol u nedjelju protiv Kölna učiniti isto i ostaviti našeg igrača na tribinama...