NE ŽELI POD UGOVOR

Halilović opet odbio Mamića pa ga suspendirali

11.05.2011 u 10:47

Bionic
Reading

Sejad Halilović dulje vrijeme ne želi razgovarati s prvim čovjekom Dinama o svom sinu Alenu s kojim bi Mamić htio potpisati ugovor

NK Dinamo suspendirao je djelatnika svoje nogometne škole Sejada Halilovića, oca jedne od najvećih plavih nada, 15-godišnjega Alena, zbog višemjesečnog izbjegavanja razgovora s klubom o stipendijskom ugovoru za svoga sina.

'Da, ja sam suspendirao Halilovića jer se već dulje vrijeme oglušuje o moju zapovijed da ode na razgovor k izvršnom predsjedniku Mamiću. Ja sam mu nadređeni, a on nije napravio ono što sam od njega tražio', objasnio je Jozak dodajući da Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svoga 'kapitalca', mladića kojemu proriču vrhunsku karijeru. Ne odazovu li se Halilovići na razgovor kod Mamića do 15. svibnja, Alena čekaju dvije godine suspenzije pod kapom Hrvatskog nogometnog saveza, odnosno zabrana potpisa za inozemni klub do njegove 18. godine.

Sejad Halilović nije želio komentirati taj slučaj. Bio je vrlo štur.

'Ne želim davati izjave kako mi dijete ne bi imalo problema. Meni su, eto, zabranili da radim svoj posao', kazao je Halilović. Usput, Alen je jučer nastupio za kadetsku selekciju Hrvatske koja je u Maksimiru izgubila od vršnjaka iz SAD-a 1:4 u prijateljskoj utakmici, što je poprilično uzrujalo Jozaka koji je i predsjednik Stručne komisije HNS-a.