HELIKOPTEROM NA POLJUD

Hajduku novi sponzor sletio s neba

08.06.2010 u 22:07

Bionic
Reading

U utorak je na pomoćni teren Hajduka na Poljudu privatnim helikopterom sletio hrvatski biznismen Đuro Gavrilović i sastao se s gradonačelnikom Splita Željkom Kerumom i predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom

Da se nešto čudno događa, sugerirao je brišući let helikoptera iznad Poljuda. Okupljeni su pomislili da je riječ o nekoj hitnoj akciji jer je u blizini stadiona vojna luka Lora, no kad se helikopter spustio na pomoćno igralište stadiona na Poljudu bilo je jasno da je u pitanju ipak nešto drugo, iz njega je izašao hrvatski poduzetnik Đuro Gavrilović i zaputio se na sastanak s gradonačelnikom Kerumom i prvim čovjekom Hajduka Joškom Svagušom.

Kasnije je Svaguša rekao da je posjet privatne prirode i da je Gavrilović poželio posjetiti Poljud, no lakše je povjerovati da je riječ o pregovorima za sponzorstvo.

'Hajduk je uvijek u potrazi za sponzorima', bilo je sve što je rekao Svaguša. Nije želio potvrditi bilo kakav detalj razgovora. S obzirom da su bijeli za dvadesetak dana bez glavnog sponzora, špekulira se da INA neće produžiti ugovor vrijedan sedam milijuna kuna godišnje, postavlja se pitanje neće li možda na stoti rođendan na Hajdukovom bijelom dresu stajati reklama tvrtke Gavrilović ili možda od Gavrilovića nedavno kupljene franšize za McDonald's.