vjeruju u čudo

Hajdukov branič otkrio kako straha nije bilo, ali i zašto su u svega 20-tak minuta primili čak tri gola: Sve je još otvoreno...

19.08.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Pred nogometašima Hajduka teških je sedam dana. Jer osim što će morati iz glave izbaciti dva uzastopna poraza, prvo će morati razmišljati kako pobijediti nezgodnu Lokomotivu (nedjelja 21.05 sati), a onda se i pripremati za uzvrat protiv još neugodnijeg Villarreala (četvrtak, 21 sat)

Iako je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas nakon poraza 4:2 u Valenciji, u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige protiv Villarreala iskreno priznao: 'Bili smo jako naivni nakon što smo poveli i morali smo puno bolje reagirati kod mnogih situacija', potom je ponudio priču kako je u uzvratu sve moguće.

A s tim je stavom 'zarazio' i svoje igrače, što je u svakom slučaju vrlo pohvalno. Jer dok se igra, a igrat će se u posve drugačijem ambijentu, odnosno pred prepunim Poljudom i barem 30-tak tisuća Hajdukovih navijača, jasno je da se ne treba unaprijed predavati.

Događala su se i veća čuda.

No, nekako je Villarreal ostavio dojam da je za klasu, ako ne i dvije, bolja momčad.

Potvrdio je to i Toni Borevković.

'Ako im daš malo prostora, igrači Villarreala će zabiti gol. Naša momčad nije navikla igrati protiv ovako dobre i kvalitetne momčadi kao što je Villarreal', realan je bio branič Hajduka.

'No sljedeću utakmicu igramo kod kuće i sve je moguće. Ne bih rekao da smo se prepali jer smo odmah zabili gol.

Ali onda smo napravili par grešaka. Naravno da nas je presjeklo kad smo primili dva-tri gola. No sve je još uvijek otvoreno za uzvrat', rekao je na konferenciji za medije stoper Hajduka Toni Borevković.

  • +28
Villarreal - Hajduk 4:2 (prva utakmica play-offa Konferencijske lige) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic