ŠIMIĆ U SAMPDORIJI

Hajduk zadnjeg dana prijelaznog roka ostao bez odličnog stopera

31.01.2017 u 21:12

Bionic
Reading

Lorenco Šimić karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Sampdoriji. Postignut je dogovor između Hajduka i kluba iz Genove, a Lorenco jeu utroak rano ujutro napustio bazu u Beleku te preko Istanbula i Milana krenuo prema Genovi.

Dvanaest godina sam proveo u Hajduku pa je ovo za mene posebno emotivan trenutak. Hvala svima u klubu s kojima sam tijekom cijelog toga razdoblja surađivao, svim trenerima koji su me trenirali, svim suigračima. Dobio sam priliku za korak naprijed u karijeri, Serie A je jedna od najjačih europskih liga te sam odlučio prihvatiti ponudu od kluba koji mi je svojim interesom iskazao veliko povjerenje', rekao je za službenu stranicu sada već bivšeg kluba 20-godišnji stoper Lorenco Šimić.

U bijelom dresu debitirao je prošle godine u susretu s Osijekom, a za Hajduk je odigrao ukupno 27 službenih utakmica i pritom postigao jedan zgoditak.

Šimić je potpisao ugovor sa Sampdorijom na četiri i pol godine. Hajduk je pristao uzeti odštetu u ratama, a Sampdoria je pristala podići prvotnu ponudu s 1,2 na 1,5 milijuna eura.