još mu svi vjeruju

Hajduk okončao pripreme bez ijedne pobjede, a trener Dambrauskas uvjerava: Postavili smo temelje za nešto veliko

02.07.2022 u 16:09

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka odigrali su posljednju prijateljsku utakmicu na ljetnim pripremama uoči nove sezone te u četiri odigrana susreta nisu ostvarili ni jednu pobjedu.

U zadnjem susretu Hajduk je remizirao 1:1 protiv aktualnog mađarskog doprvaka Kisvarde.

Gosti su vodili nakon prvog dijela, a početkom drugog poluvremena izjednačio je Kačaniklić golom u 50. minuti. U samoj završnici Splićani su mogli i do pobjede, ali Diamantakos nije realizirao jedanaesterac.

Hajduk je tako na pripremama u Austriji izgubio protiv rumunjskog Cluja (0:2) i belgijskog Genta (0:3), dok je remizirao protiv HSV-a (2:2) i sada protiv mađarskog sastava.

'Mislim da imamo dobar odnos, u na istoj smo stranici, jasno nam gdje klub želi biti i što želi postići. Zato imamo sastanke praktički svaki dan', rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas pa nastavio:

'Naravno da nije dobar osjećaj, no ako gledamo posljednjih šest, sedam mjeseci vidimo napredak i da klub ide u pravom smjeru. Vidimo emocije navijača i ciljeve koje si možemo postaviti. Vjerujem da smo postavili temelje za nešto veliko i vjerujem da ćemo to postići sljedeći tjedan'.

Osvrnuo se Litavac i na jake suparnike tijekom priprema.

'Ne znam kakve su ranije bile pripreme jer nisam bio ovdje, no ono što sam vidio je na vrhunskom nivou. Ja, kao trener, bih uvijek htio igrati protiv ovakvih momčadi jer me čine boljim trenerom, a moje igrače boljim igračima jer ako stalno igramo utakmice poput one s Gentom, naviknut ćemo se na taj tempo. U Europi nema prečaca'.

Hajduku, pak, slijedi utakmica domaćeg Superkupa protiv Dinama u Zagrebu. Taj je ogled na programu 9. srpnja u 20 sati, a gledati ga možete na novom MAXSport 1 kanalu na 12. poziciji MAXtv-a u Osnovnom paketu.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više https://www.hrvatskitelekom.hr/kombinacija-mjeseca