A TAJ IMA LOVU

Hajduk će teško ispuniti želju navijača; pojavio se 'jaki igrač' koji želi Perišića

12.07.2023 u 08:10

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u utorak se vratio u London i priključio se Spursima u pripremama za novu sezonu. No, već se nekoliko tjedana postavlja pitanje hoće li Perišić uopće nositi dres Tottenhama

I vjerujemo da za taj odgovor nećemo trebati dugo čekati. Naime, novi trener Ange Postecoglou kroz koji dan povest će momčad skroz na Daleki istok. Prvo do Australije, jer u Perthu će Tottenham igrati protiv West Hama, a onda seli u Singapur te u Bangkok na još dvije prijateljske utakmice.

>> Brutalno iskreni Gračan o povratku Perišića u Hajduk te što to znači za Livaju

I jasno, nađe li se Perišić u avionu, a Postecoglou bez obzira na medijske napise, računa na hrvatskog reprezentativca, sve će biti jasnije. To jest da od prodaje, barem ovog ljeta, neće biti ništa.

Naravno, kako je nogomet postao veliki biznis, onda ostavljamo mogućnost da se uvijek racionalni predsjednik Levy ipak odluči unovčiti Perišića. A to će za Hajduk biti prevelik zalogaj, bez obzira na veliku vojsku Hajdukovih navijača.

Ono što Hajduku otežava posao jest interes turskih velikana, Fenerbahčea i Galatasaraya, kojima novac (opet) ne predstavlja problem, i puno lakše bi mogli podnijeti trošak Perišića, nego splitski klub.

Osim što Galatasaray ima novca, postoji još jedan igrač koji je zanimljiv Turcima. Pa onda lakše u paketu dogovore cijenu.

'Čelnici Galatae pregovaraju s Tottenhamom o Davinsonu Sanchezu, a u paket su dodali i Perišića. Osobit interes za to ima trener Okan Buruk", tvrdi turski novinar Safa Can Konuksever.