CILJ NE BIRA SREDSTVA

Guardiola se zaljubio u Real ili želi pomoći sebi i Barceloni?

06.07.2016 u 09:21

Bionic
Reading

Veliki katalonski nogometni stručnjak Pep Guardiola od prije nekoliko dana i službeno je trener bogatog engleskog kluba Manchester Cityja

Bivši nogometaš Barcelone, a potom godinama i njezin trener Pep Guardiola koji je često znao ulaziti u konfliktne situacije s ljudima koji su vezani uz najvećeg rivala, madridski Real, ovih je dana odlučio pokucati na - madridskoj adresi.

Naime, u želji da opravda svoj dolazak u Manchester City (op. a., u međuvremenu je bio i trener Bayerna), a koji sasvim sigurno nije jeftin, Guardiola je odlučio osvježiti i pojačati momčad 'građana'.

Naravno, ništa neočekivano, no kada je u pitanju Guardiolin izbor, onda je ipak malo čudno da pojačanja traži upravo u Realu.

Prvi na listi želja je Nijemac Toni Kroos, ali ta ljubav traje već neko vrijeme.

Međutim, pri nekoliko dana isplivala su još dva imena - a to su Alvaro Morata, Realov napadač koji je prošle dvije sezone nosio dres Juventusa te zabio 15 golova u Serie A i Isco, veznjak, 24-godišnjak koji je u Real stigao prije tri godine iz Malage.

Doduše, osim što na ovaj način želi pomoći samo sebi odnosno Cityju, Guardiola možda planira i oslabiti Real kako bi Barcelona imala lakši posao na putu obrane naslova.