sve je spremno

Groznica u Splitu počela i prije otvaranja EP-a: Ima i gostujućih navijača!

12.01.2018 u 16:34

Bionic
Reading

Rukometno Europsko prvenstvo kojem je domaćin Hrvatska počinje ovog petka u Spaladium Areni, a na splitskoj Rivi nekoliko sati prije početka turnira već su se mogla vidjeti navijačka obilježja, uključujući i ona islandska te švedska...

Hrvatska će protiv srpske rukometne reprezentacije započeti ovog petka svoj lov na europsku medalju pred punom Spaladium Arenom, a već u ranim popodnevnim satima moglo se u gradu vidjeti da groznica polako hvata ljubitelje ovog sporta.

  • +2
Navijačka groznica uoči početka rukometnog EP-a Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osim hrvatskih obilježja koje su domaći navijači s ponosom istaknuli, mogla su se vidjeti i ona islandske i švedske reprezentacije koje se također nalaze u skupini A i zapravo će one otvoriti natjecanje međusobnim dvobojem u ranijem terminu.

Očekivano su i jedni i drugi dobro prihvaćeni kod hrvatskih ljubitelja rukometa, dok srpskih navijača iz sigurnosnih razloga nema, barem ne onih s obilježjima.

Prva faza natjecanja trajat će u Spaladium Areni do utorka, a iz skupine A prve će tri reprezentacije turnir nastaviti u Zagrebu i boriti se za plasman u polufinale...