NEMA OPROSTA

Gotovo je! Trener Manchester Uniteda donio najtežu odluku u životu i zauvijek prekrižio Cristiana Ronalda

21.10.2022 u 08:32

Bionic
Reading

Prema zadnjim informacijama s Old Trafforda Cristiano Ronaldo je najvjerojatnije odigrao svoju posljednju utakmicu za Manchester United

Još nije službeno potvrđeno, ali Ronaldova druga epizoda u Manchester Unitedu završit će neslavno. Trener Erik ten Hag je poludio nakon novog bahatog poteza svoje najveće zvijezde, prelomio je i odlučio potjerati Portugalca.

Ronaldo je u četvrtak bio prisiljen samostalno trenirati i neće mu biti dopušteno da se vrati sastav za sljedeću utakmicu protiv Chelseaja. Također se suočava s nevjerojatnom kaznom od 720.000 funti (dvotjedna plaće), jer je prkosio svom treneru.

Ronaldo je sinoć izdao priopćenje, ali se nije ispričao za svoj potez, a trener Ten Hag je uz potporu klupskih čelnika donio odluku da se igračev ugovor, koji traje do kraja sezone, odmah raskine ili da se Portugalac proda u siječanjskom prijelaznom roku. Kako god bilo, Ronaldo je odigrao zadnju utakmicu za 'Crvene vragove'.

Podsjećamo, ManU je u derbiju 12. kola engleskog prvenstva na Old Traffordu pobijedio Tottenham sa 2:0. Bio je to susret u kojem su 'Crveni vragovi' apsolutno dominirali i pravo je čudo što nisu i uvjerljivije porazili Spurse. United je tijekom susreta uputio čak 28 udaraca, zabio je dva gola, još jedan mu je poništen zbog zaleđa, a domaći igrači su jednom pogodili i okvir gola.

  • +9
Manchester United - Tottenham, engleska liga, 19.10.2022. Izvor: EPA / Autor: Andrew Yates

Kada je shvatio da neće ući u igru, Ronaldo je nekoliko minuta prije kraja susreta teatralno otišao u svlačionicu i nije pričekao kraj susreta kako bi sa suigračima proslavio pobjedu. Njegov potez naišao je na niz osuda.

Njegovo ponašanje je opisano kao 'neprihvatljivo', neki su ga nazvali 'razmaženim derištem', dio smatra kako 'ima problem s egom i misli da je veći od kluba', dok bi ga oni najžešći 'uhvatili za vrat'. Nešto kasnije Portugalac je i odstranjen iz momčadi…

Zatim se oglasio i Cristiano Ronaldo o čemu više čitajte OVDJE, ali kasno je, za njega je Manchester gotova priča.