druga strana priče

Cristiano Ronaldo trpi žestoke kritike, ali sad je na njegovu stranu stala legenda 'crvenih vragova': Ovo nije fer prema njemu...

20.10.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Manchester United je u srijedu u derbiju na svom Old Traffordu pobijedio Tottenham 2:0, a Cristiano Ronaldo je taj trijumf ponovno pratio s klupe za pričuve. To je Portugalcu teško palo pa je stadion napustio prije kraja utakmice i zbog toga se sad našao na stupu srama

Kritike na potez Cristiana Ronalda stižu sa svih strana. Portugalac je u ovom trenutku najveći negativac engleskog nogometa, vjerojatno i šire. Udarci i uvrede pljušte sa svih strana, njegov odlazak s Old Trafforda prije kraja utakmice izazvao je burne reakcije.

Komentatori se trude poniziti jednog od najvećih nogometaša svih vremena. I istina je, napravio je ogromnu glupost, nije mu prvi put, ali uvijek postoji i druga strana medalje.

Baš je na to podsjetio Rio Ferdinand, legendarni branič Manchester Uniteda i engleske reprezentacije jedini je stao u obranu Cristiana Ronalda te pokušao pronaći razlog njegovog naprasnog odlaska.

'Jedini logični razlog zašto Cristiano nije ulazio u igru bio bi da ga je Ten Hag planirao sačuvati za derbi s Chelseajem. To je ono kako ja vidim situaciju', kazao je Ferdinand te priznao:

'Iskreno, nakon svega nisam ni očekivao ništa manje od njega u ovom trenutku...'

  • +9
Manchester United - Tottenham, engleska liga, 19.10.2022. Izvor: EPA / Autor: Andrew Yates

Nekadašnji Ronaldov suigrač iz zlatnih vremena Manchester Uniteda misli da bi klub Portugalca trebao pustiti ako više ne računa na njega.

'Stvar je vrlo jednostavna, ako ga više ne vide kao člana početne jedanaestorke ili barem kao igrača koji bi trebalo doprinosi momčadi svojim ulaskom s klupe, trener i klub ga moraju pustiti', misli Rio Ferdinand i zaključuje:

'Ovo jednostavno nije fer prema njemu. To nije fer prema bilo kome. United je pobijedio 2:0, odigrao odličnu utakmicu, a tema nakon utakmice je 'Zašto Cristiano ne igra?'. Tako će biti nakon svake utakmice...'

Standings provided by Sofascore