bez dlake na jeziku

Goran Ivanišević poslao jasnu poruku svima koji pljuju po Novaku Đokoviću i otkrio da ga muči jedno vrlo važno pitanje

25.06.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Goran Ivanišević se osvrnuo na događaje u Zadru koji su podigli veliku prašinu posljednjih dana

Finale Adria Toura u Zadru je otkazano zbog saznanja da Grigor Dimitrov ima koronavirus. Tu je nastala panika i sve je prekinuto, a testirani su svi koji su bili tamo. Među zaraženima su i naš Borna Ćorić i idejni začetnik, prvi tenisač svijeta Novak Đoković i njegova supruga.

Iako je glavni krivac Dimitrov koji je šutio da mu je loše i nije htio napraviti testiranje, prst krivnje uperen je u Đokovića koji zadnjih dana trpi žestoke napade. O svemu se sada oglasio i Goran Ivanišević koji je bio jedan od direktora turnira. U razgovoru za Sportske novosti rekao je da je ogorčen količinom napada na Đokovića.

'Lako je biti general poslije bitke. Sad su svi jako pametni. Puno njih napada Novaka, to je jako popularno, kao da su jedva dočekali njegov pogrešan potez. Pokušao je napraviti nešto veliko što je imalo humanitarni karakter nakon što smo svi bili zatvoreni tri mjeseca', rekao je Ivanišević.

Legendarni hrvatski tenisač priznaje da je party u Beogradu bio pretjeran i da ih je ponijela atmosfera. Upravo za tu zabavu se pisalo da je izvor žarišta u Zadru, ali Goran se ne slaže s tim.

'Mogu prihvatiti da nam to nije trebalo, ali svi igrači su tu sami za sebe. Nitko nikoga nije prisiljavao da dođe u taj klub, nikoga se nije tjeralo da pleše ili da skida majicu', kaže Ivanišević pa dodaje:

'Opet, kako bilo tko može reći da je od tamo krenula zaraza? Marco Panichi, Novakov kondicijski trener, nije niti bio na tom partyju. Ja sam s njim u Beogradu bio svaki dan gotovo dva tjedna, a on je pozitivan na testu, dok sam ja dvaput bio negativan. Može li mi to netko objasniti? Ili da je Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut, tretirao lakat Grigora Dimitrova u Zadru, ne jednom, a i njegov je test negativan', pita se Ivanišević.

Ivanišević je otkrio i zašto je baš Zadar glavna tema, a slučajeva zaraze tamo ima manje nego u drugim mjestima.

'Zadar je 'atraktivan' zato što su u njemu pozitivni postali oni najpoznatiji pa bi sada svi htjeli ubrati neki poen. Tako to ide i nema veze što je zaraženih manje nego u nekim drugim gradovima u Hrvatskoj', kaže Ivanišević. Goran se osvrnuo i na sve glasnije glasine da će Đokovića pokušati smijeniti s mjesta predsjednika Vijeća igrača pri ATP Touru, a što je rekao o toj temi pročitajte OVDJE.