NERVOZNA ATMOSFERA

Gonzalo Higuain na treningu Juventusa totalno izgubio živce; napravio je nešto što mu se ne smije oprostiti

18.09.2019 u 06:27

Bionic
Reading

U prvom kolu Lige prvaka u Madridu igraju Atletico i Juventus (srijeda, 21 sat), a prema snimci s treninga u redovima talijanskog prvaka vlada nervozna atmosfera

U 'staroj dami' je velika konkurencija, jedna od žrtava prenatrpane svlačionice bio je Mario Mandžukić koji bi uskoro trebao napustiti klub iako je četiri godine bio jedan od glavnih motora uspjeha torinske momčadi.

Povratnik u redove Juventusa Gonzalo Higuain preživio je čistku, ponajviše zahvaljujući novom treneru Sarriju, ali to ne znači da je njegova pozicija u prvih 11 sigurna.

Koliko je argentinski napadač nervozan najbolje se vidjelo na treningu uoči dvoboja Lige prvaka s Atleticom. Igrala se popularna 'ševa' gdje je netko u krugu i pokušava izaći iz njega ukoliko dotakne loptu s kojom se dodaju suigrači.

Njemu to nije uspjelo pa je u naletu bijesa prvo namjerno po koljenu opalio jednog od pomoćnih trenera, što mu se ne bi trebalo oprostiti, a zatim se iskalio na ogradi. Nakon toga su živčanog Higuaina suigrači zagrljajima pokušali primiriti.

  • +7
Argentinski nogometaš Gonzalo Higuain Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO