High-definition NA MAXTV-U

Gledajte polufinala Lige prvaka u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka!

22.04.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Najbolje europsko, ali i svjetsko klupsko nogometno natjecanje ulazi u svoju završnu fazu. Ostale su još samo četiri ekipe koje će odlučiti tko će biti europski prvak ove sezone, a po svemu sudeći, čeka nas neizvjesna završnica (utorak i srijeda od 20,45, Arenasport1)

Takvi spektakli zaslužuju i pravu sliku, a samo ih na MAXtv-u možete gledati u HD rezoluciji (High-definition). U utorak, 23. travnja, na Allianz Areni u 20,45 sati (Arenasport1) Bayern će bez Marija Mandžukića – koji nema pravo nastupa zbog dva žuta kartona - pokušati doći do pobjede protiv Barcelone koja će igrati vjerojatno s ne potpuno spremnim Lionelom Messijem u sastavu.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

U srijedu od 20,45 sati (Arenasport1) možete gledati spektakl s možda i najboljeg stadiona Europe, gdje će domaća Borussija Dortmund dočekati madridski Real, rekordere po broju europskih titula. Devet ih je u vitrinama Madrižana, dok je zasad samo jedan osvojen u povijesti Borussije. Ovo im je prilika za doći u drugo finale u povijesti kluba.

Dodajmo kako još nije poznato hoće li za Real nastupiti naš Luka Modrić, no u ovom trenutku vjerojatnije da će Jose Mourinho morati sastavljati momčad za srijedu bez njega. Na posljednjem je treningu Modrić radio pod posebnim programom, baš kao i vratar Diego Lopez i Karim Benzema.

Obje polufinalne utakmice, kao i uzvrate za tjedan dana, možete pratiti na kanalima Arenasporta, i to u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuke!

Svi prijenose možete pratiti uživo u HD rezoluciji (High-definition).

Juventus - Bayern 0:2
Galatasaray - Real Madrid 3:2