SPEKTAKL IZ CARDIFFA

Gledajte finale Lige prvaka na Arenasportu uz Milu Horvat i Božu Sušeca!

02.06.2017 u 15:38

Bionic
Reading

U subotu, 3. lipnja u Cardiffu, glavnom gradu Walesa, igra se veliko finale Lige prvaka između Juventusa i branitelja titule Real Madrida. Na kanalu Arenasport 2 (MAXtv) posebnu emisiju i prijenos utakmice možete pratiti uz najkvalitetniju sliku i vrhunsko stručno komentiranje od 19.45 sati

Finalna utakmica Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa, u kojoj će se sučeliti hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mario Mandžukić, bit će pravi spektakl.

Ako volite nogomet nemojte propustiti čarobnu subotnju večer 3. lipnja uz Arenasporta od 19.45 sati kada počinje uvodna emisija koju će voditi simpatična Mila Horvat, najpoznatiji ženski nogometni stručnjak u Hrvatskoj.

Za prijenos utakmice, koji počinje u 20.45 sati, zadužen je legendarni sportski komentator Božo Sušec.

Dakle, nema razloga da u subotu navečer ne izaberete TV prijenos na ekranima Arenasporta uz najkvalitetniju sliku i vrhunsko stručno komentiranje.

Zanimljivo je spomenuti kako će ovo finale biti posebno i za hrvatski nogomet. Naime, ukoliko Real Madrid obrani naslov prvaka Europe, Luka Modrić će postati prvi hrvatski nogometaš koji se tri puta uspeo na krov Europe, dok bi u slučaju trijumfa Juventusa Mario Mandžukić postao prvi hrvatski nogometaš koji je s dva različita kluba bio pobjednik Lige prvaka.

Ako volite nogomet nemojte propustiti čarobnu subotnju večer 3. lipnja uz Arenasporta od 19.45 sati kada počinje uvodna emisija. Više informacija OVDJE.