SNIMKA SVE OTKRIVA

Gerrard udara kao profesionalni boksač

22.07.2009 u 11:15

Bionic
Reading

Na suđenju Stevenu Gerrardu zbog nanošenja ozljeda osobi koja je puštala glazbu u jednom noćnom klubu prikazana je i video snimka koja pokazuje 'tamnu stranu' kapetana Liverpoola

Prije početka suđenja zbog nanošenja ozljeda Marcusu McGeeju, koji je bio zadužen za puštanje glazbe, veznjak engleske reprezentacije Steven Gerarrd je, za razliku od svojih pet prijatelja koji su priznali krivnju, izjavio da 'nije kriv'. Zbog toga mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna, a britanska javnost s velikim zanimanjem prati cijeli proces.

Na suđenju je sada prikazana i video snimka koja pokazuje kako McGee dobiva udarac u glavu. Gužva je počela kada je nesretni 'DJ' odbio zbog bahatog pristupa Gerrarda prepustiti mu daljinski da promijeni pjesmu. To se nije svidjelo kapetanu 'redsa' koji se nakon nekoliko minuta vratio s prijateljima, a zatim su zajedno u maniri profesionalnih boksača istukli McGeeja.

'Gerrard ga je nekoliko puta udario šakama u glavu, a bili su to precizni udarci, sa stilom i brzinom kakvom udara profesionalni boksač', rekao je na suđenju David Turner.