AFERA ZA AFEROM

Gerrard napravio dijete 16-godišnjakinji?

25.04.2010 u 14:54

Bionic
Reading

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard otišao je korak dalje od suigrača iz reprezentacije Johna Terryja. Prema pisanju engleskih medija, Gerrard je napravio dijete 16-godišnjakinji

U Engleskoj se otvara još jedan seksualni skandal, koji više nije samo pitanje časti i morala, već i krivične odgovornosti. Po svemu sudeći odjeknut će još jače nego Terryjev, koji je spavao s bivšom djevojkom svog suigrača. Osoba koja je otkrila preljub braniča Chelseaja tvrdi da ima još šokantnije otkriće. Osim što isti izvor tvrdi da Alex Curran, žena Stevena Gerrarda, vara supruga s neimenovanim igračem Darby Countyja, ima i potvrdu da je Gerrard napravio dijete 16-godišnjoj djevojci.

Caughtoffside.com piše da su informacije još neprovjerene, ali cijelu priču potkrepljuje Gerrardovom željom da preseli u Italiju ili Španjolsku kako bi spasio brak. Isti izvor također tvrdi da Gerrard ovih dana na sudu pokušava isposlovati zabranu objave ove priče kako bi spasio ugled i reputaciju. Nešto slično pokušavao je i Terry, ali nije uspio.