PROŠLI TREĆELIGAŠA

Genijalnim potezom Halilović spasio trenera i HSV sramote

22.08.2016 u 20:41

Bionic
Reading

Njemački prvoligaši još uvijek čekaju na start prvenstva, ali u tjednu uoči nove sezone odrađivali su obveze u kupu. Tako je HSV u kojem igra i naš Alen Halilović gostovao kod trećeligaša Zwickaua

Iako ga je izbornik Ante Čačić zaboravio pozvati na kvalifikacijsku utakmicu protiv Turske, čime mu je jasno stavio do znanja, baš kao i kada ga je uoči Eura maknuo s popisa putnika u Francusku, da na njega ne računa, Alen Halilović očito se zainatio te odigrao odličnih 30-ak minuta za svoj novi klub.

Halilović je na gostovanju HSV kod trećeligaša Zwickaua počeo dvoboj na klupi, no kada je trener Labbadia shvatio da mu prolazak u sljedeći krug opasno visi, u igru je poslao našeg igrača.

A Alen je priliku jedva dočekao i nakon samo sedam minuta na terenu - eksplodirao. Oteo je tako loptu na svojoj polovini terena, sjurio se prema suparničkom vrataru i prekrasnim pogotkom osigurao minimalnu pobjedu 1:0.

Na taj je način dokazao da su Van der Vaartove riječi o odličnom nogometašu posve opravdane i da će Halilović HSV-u donijeti puno radosti i veselja.