SVE ZA OSTANAK TRENERA

Gazda Barce: Guardiola može birati kakav ugovor želi

15.11.2011 u 11:53

Bionic
Reading

Prvi čovjek Barcelone Sandro Rosell potvrdio je kako je za Guardiolu spreman novi ugovor, a samo o treneru ovisi na kolik vremenski rok će ugovor biti potpisan

Josep Guardiola na klupi Barcelone je osvojio sve što se moglo osvojiti. No aktualni trener Barce ne želi dugoročni ugovor tvrdeći da će radije otići dok je uspješan. U velikom razgovoru za Al Jazeeru prvi čovjek Barcelone Sandro Rosell je objasnio kako Guardiolu čeka ugovor čiju svotu i dužinu trajanja sam može izabrati.

'Mi činimo sve kako bi Guardiola nastavio svoj put na klupi Barcelone. Za njega su vrata našeg ureda uvijek otvorena. Ugovor je spreman i on može birati potpisati na godinu, dvije, tri ili četiri. Čak može i potpisati jednogodišnji ugovor s klauzulom automatskog produžavanja za još jednu sezonu. Nadamo se da će uskoro pristati i ostati s nama', kazao je Rosell.

Gazda Barcelone je priznao kako gledaju prema Baleu, ali nisu spremni platiti cijenu koju traže u Tottenhamu.

'Ne znam koliko nam je Bale interesantan. Ne smijem reći da nas interesira jer bi tada cijena otišla u nebo. Ne bi tražili za njega 40 već 50 milijuna eura. U svakom slučaju, ako ga i poželimo, nikad nećemo platiti 40 milijuna eura za njega.