RAZLOG ZA ODLAZAK?

Gareth Bale nije se nadao da će ovo doživjeti u Madridu!

28.08.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Tijekom remija 2:2 protiv Valencije na Santiago Bernabeuu ove nedjelje Gareth Bale u nekoliko je navrata doživio glasne zvižduke publike pa su se opet rasplamsale glasine o njegovom odlasku iz kluba do kraja tjedna...

Velški 28-godišnji krilni napadač imao je problema s ozljedama prošle sezone, no zaigrao je u finalu Lige prvaka u kojem je po treći put s Realom osvojio elitno klupsko nogometno natjecanje.

  • +3
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog ljeta rasplamsale su se pak glasine o povratku Garetha Balea u Premiership u dresu Manchester Uniteda, a nakon utakmice ove nedjelje Reala i Valencije na Santiago Bernabeuu još su i glasnije.

Naime, Velšanin je tijekom remija 2:2 u nekoliko navrata doživio zvižduke Realovih navijača i čini se da je pukla međusobna ljubav. Španjolski pak mediji su mu dali najnižu ocjenu od svih igrača te u zemlji vlada uvjerenje da bi 'kraljevski klub' ostao moćan i u slučaju Baleovog odlaska, no trener se ne slaže.

'On je važan dio momčadi. Gareth je Gareth. Računamo na njega, kao i na sve druge,' naglasio je Zinedine Zidane u nedjelju.

Autor: Youtube

Manchester United navodno je ponudio stotinjak milijuna eura za Balea i nada se da će do 1. rujna finalizirati transfer. Baleu promjena sredine sigurno ne bi smetala, a u Realu bi se više mjesta otvorilo za Marca Asensija koji je budućnost kluba. Ovaj transfer definitivno ne bi bio potpuno iznenađenje...