Želi izmusti još novaca

Gareth Bale iskreno progovorio o svojim planovima za budućnost; ovim će riječima Velšanin ponovno naživcirati sve u Real Madridu

24.03.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Gareth Bale se iduće sezone želi vratiti u Real Madrid u kojem ga nitko ne želi i odraditi na klupi još jednu sezonu koliko mu traje ugovor

Gareth Bale je u Real Madrid stigao 2013. godine iz Tottenhama za 101 milijun eura. U dresu kraljevskog kluba je odigrao 251 utakmicu i zabio 105 golova, te upisao 68 asistencija. Iako je na početku bio jedna od najvećih zvijezda, kasnije je došlo do sve većeg neslaganja sa trenerom Zinedineom Zidaneom, ali i svlačionicom pa je igrao sve manje.

Prošle godine nije bio u Zidaneovim planovima pa je odlučio pristati na odlazak na jednogodišnju posudbu u Tottenham. Za engleski sastav, koji je nedavno ispao iz Europske lige nakon što ih je pregazio Dinamo, je ove sezone u 25 utakmica zabio 10 golova i upisao tri asistencije, a sada je otkrio kako se u Tottenhamu ne misli zadržavati.

'Početna ideja bila je da odigram samo jednu sezonu u Tottenhamu jer mi ostaje još jedna godina ugovora s Realom. Želim se vratiti u Madrid. Iskreno, to sam i planirao', kaže Bale pa dodaje:

Ne brinite, moji problemi s klubom neće utjecati na igre u reprezentaciji.'

Baleu ugovor s Realom traje do lipnja 2022. godine, a u klubu ga ne žele ni trener, ni suigrači, ni navijači pa će ih nove izjave Velšanina sigurno iznervirati. S druge strane, Bale je spreman na sjedenje na klupi i uzimanje velikog novca još godinu dana pa vjerojatno na povratak u Real gleda kao na plaćeni godišnji odmor.