ususret dvoboju u cardiffu

Gareth Bale divi se Hrvatskoj, ali za suigrača iz Reala neće biti popusta

11.10.2019 u 13:19

Bionic
Reading

Najbolji velški nogometaš Gareth Bale izjavio je da ih u nedjelju u Cardiffu čeka najvažnija utakmica kvalifikacija za EURO 2020., te da će se u susretu protiv Hrvatske bacati na glavu.

Nakon što su u četvrtak Slovačka i Wales u Trnavi odigrali 1:1, Gareth Bale komentirao je taj dvoboj, ali i dao viđenje utakmice s Hrvatskom.

'Rezultat je dobar, nije sjajan, ali najvažnije je bilo ne izgubiti. Znali smo da ćemo s remijem imati bolji omjer u odnosu sa Slovacima, a to je ono što će se u konačnici gledati. Stavili smo se u dobru poziciju uoči velike nedjeljne utakmice'.

'Hrvatska je odlična momčad sa fantastičnim igračima i bit će jako teško. Znamo da ćemo biti drugi ako pobijedimo. Čeka nas najvažnija utakmica kvalifikacija, ali nadamo se velikoj podršci naših navijača i za njih ćemo se bacati na glavu, a ja se nadam da ćemo im dati dovoljno razloga za zadovoljstvo'.

Dvoboj Walesa i Hrvatske igrat će se nedjelju (20.45 sati) na stadionu engleskog drugoligaša Cardiff Cityja, koji prima 33.000 gledatelja.

Hrvatska vodi na ljestvici skupine sa 13 bodova, Slovačka je druga sa 10 bodova, Mađarska ima devet, a Wales sedam bodova, ali i utakmicu manje. Na začelju je Azerbajdžan s jednim bodom.

  • +37
Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL