raspao se realov bbc

Gareth Bale bio je toliko ljut da nije htio ni gledati utakmicu!

26.04.2018 u 13:09

Bionic
Reading

U jednom je trenutku bio vlasnik najskupljeg nogometnog transfera, no bez obzira na to, Velšanin Gareth Bale više nije sretan u Realu

Madridski Real u srijedu je pobjedom 2:1 protiv Bayerna u Münchenu napravio veliki korak prema finalu Lige prvaka.

Doduše, svjesni su u Realu da posao nije niti gotov, a kamoli da su odigrali dobru utakmicu. I s toga raspoloženje nije bilo kakvo se moglo očekivati.

  • +13
Bayern - Real (polufinale Lige prvaka, sezona 2017/18) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, za razliku od Ramosa, Modrića, Kroosa i Ronalda, Gareth Bale iz Bavarske se vraća tužan, odnosno vjerojatno svjestan da za njega u Realu više nema mjesta.

Naime, kao i dobrim dijelom sezone, dok je bio spreman za igru, dvoboje je počinjao na klupi. U La Ligi u početnoj je postavi bio tek 16 puta, a koliko je bitan Zidaneu potvrđuje podatak da je u velikim derbijima startao tek jednom - protiv madridskog Atletica.

Ni u Ligi prvaka nije skupio veću minutažu, nastupio je tek u pet utakmica, od toga samo u tri je bio u startnoj postavi. Posljednji put protiv Juventusa u Madridu.

Međutim, očito nije jedini koji s emože požaliti na tretman - jer na klupi je uz Balea ostao i Karim Benzema. S time da je Francuz ušao u 67. minuti.

Prednost pred nima dvojicom dobili su Lucas Vazquez i Marco Asensio, što se u španjolskim medijima označa kao krah čuvenog tija 'BBC'.