čudo u walesu

Gareth Bale bio je nezadovoljan minutažom u Realu, ali nakon ovog poteza ništa drugo nije ni zaslužio

11.11.2019 u 17:07

Bionic
Reading

Ovog tjedna na nogometnom 'meniju' bit će utakmice kvalifikacija za odlazak na Euro 2020. godine. Naravno, svi znamo da Hrvatskoj za potvrdu plasmana treba barem jedan bod protiv Slovačke, a odlasku na završnicu Eura iz ove skupine nada se i Wales

Iako ima tek osam bodova, u nekim 'ludim' kombinacijama iz skupine E na Euro bi se mogao plasirati i Wales. No, da bi momčad Ryana Giggsa ostala u kombinacijama, za početak 16. studenog u Bakuu mora pobijediti Azerbajdžan.

A da bi u tome uspjeli, Velšanima treba svaki kvalitetan igrač. Naravno, ako je zdrav i spreman. A jedan od takvih trebao bi bili i Gareth Bale, možda i najveća zvijezda Walesa, koji se na popisu ozlijeđenih nalazi još od 13. listopada i okršaja protiv Hrvatske, zbog čega je bio van konkurencije za Realove utakmice.

Posljednju utakmicu u dresu 'kraljeva' Bale je odigrao još 5. listopada protiv Granade, a nakon toga bio je na tribinama. Nije konkurirao ni za subotnju utakmicu protiv Eibara, ali na veliko iznenađenje svih, ovog je ponedjeljka odradio cijeli trening za reprezentaciju?!

Po tom pitanju neki se dan oglasio i Zinedine Zidane, te je rekao da nema ništa protiv da se Bale pridruži reprezentaciji Walesa, ali španjolska Marca je pisala da bi zbog toga mogao biti udaljen iz prve momčadi Reala na neko vrijeme.

Tko zna, možda si na taj način Bale priprema i teren za zimski prijelazni rok.